Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Davor Butković nema se čega sramiti, on je na listi sramotnoj za državu

Sud je obrazložio da Butković kao gastrokritičar piše neovisne recenzije o restoranima koje se stoga ne mogu naručiti, pa da je od Bevande dobio 113.250 kuna pozajmice za otvaranje restorana u Zagrebu

Komentari 3

LL
lijepa_li si
10:29 20.09.2022.

jel se očitovao novinarski sud časti!

VL
CA
cavecanem
10:40 21.09.2022.

Piše i dalje gospodin pod pseudonimom na jednom portalu koji se hvali kako rado otkriva nemoral i kriminal u Hrvatskoj. Gospodinova omiljene teme su kritika nemorala i kriminala. Zanima me kako taj portal plaća gospodinu Butkoviću?

VL
SA
sasha68
15:41 20.09.2022.

taj mbabić mi je posebno ogavan,otišao je jer voli maloljetnice,ovdje su ga prokljuvili pa zbrisao u vijetnam, moš m,isliti sta tamo radi..fuj i bljak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.