Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultat plenkovićeve inicijative
Povratak na članak

Čović: Novi krug razgovora o izbornoj reformi u BiH u sljedećih deset dana

U izjavi za medije Čović je naveo kako je sinoć razgovarao s europskim predstavnicima, ne navodeći o kojima je riječ, kako bi pripremili novi krug pregovora o izbornoj reformi u BiH čak iako su ovoga tjedna izbori raspisani za listopad ove godine, a čelnik vodeće SDA Bakir Izetbegović odbacio je mogućnost da takva inicijativa uspije.

Komentari 3

SP
Spezzi
03:17 09.05.2022.

Plenković je sa svim svojim tzv vezama, sveden tek na konobara za stolom za kojim sjede Biden, Putin i Erdogan.

VL
KR
Krotila
17:59 07.05.2022.

Herceg ⚔ Bosna

VL
LL
lijepa_li si
21:29 07.05.2022.

izbori raspisani za listopad. pregovarat će se vjerojatno idu li u prvoj ili drugoj polovici mjeseca. a neki galame da se ne čini ništa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.