Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13 kandidata
Povratak na članak

Čelnici općinskog, županijskog i Visokog kaznenog suda 31. ožujka

Ivan Turudić i Lana Petö Kujundžić konkuriraju za predsjednika Visokoga kaznenog suda, Krešimir Devčić i Maja Štampar Stipić za predsjednika zagrebačkoga Županijskog suda

Komentari 5

DU
Deleted user
10:47 25.03.2021.

Visoki... sud je izmišljena hdz-ova igračka za prekaljenog borca Turudića.

VL
LO
Lolita3
10:50 25.03.2021.

Prestrašno.

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:41 25.03.2021.

Mijoč, Aralica i ako se ne varam Liović Merkaš bili su predsjednici/e općinskih sudova. Što su ostavili/e iza sebe? Najobičniju kaljužu. I sad bi ih trebalo nagraditi!? Turudić je bio predsjednik županijskog suda i što ostavlja iza sebe? Najobičniju kaljužu. Pa te ljude treba smjestiti u prdekanu, a ne ih nagrađivati.

VL
SI
siskic
10:26 25.03.2021.

Nitko od ovih likova ne bi smio biti niti sudac, a kamoli predsjednici sudova. Posebno turudić i devčić. Zahvaljujući našoj kaljuži od sudstva građani bježe iz ove žabokrečine. Po tom pitanju gori smo od čada.

VL
RO
roland
11:23 25.03.2021.

suđenje Mamiću ide na Županijski sud u Rijeku - Iki Šarić. Svaki pokušaj približavanja Mamića sutkinji Iki Šarić bit će honoriran na odmjeravanju zatvorske kazne, naravno, bude li Mamić kriv. Ako nema dokaza, Mamić će biti oslobođen. Ika Šarić se neće dati potkupiti. Ne bih stavio ruku u vatru, ali imam takav dojam?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.