Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuglačice u nesreći:
Povratak na članak

'Čekale smo na prijevoz 4 sata!' HAK: Dale su nam krivu lokaciju

Članice Kuglačkog kluba Rijeka doživjele su nesreću kod Jastrebarskog, a jedva su dobile pomoć i prijevoz

Komentari 5

DA
darkor31
07:14 24.02.2013.

G.Trošelj! baš tužno što niste imali i pratnju kad idete na kontinent u smislu zamjenskog vozila i hakovog kamiona. gdje vi to živite pa da niste vidjeli kakvi su uvjeti kad je sniježno nevrijeme? spustite se na zemlju malo i ne lupetajte novinama gluposti da pišu. sta da vozite kamion i da cekate po 3 dana zaustavljeni negdje.

VL
AN
anonimna1
08:46 24.02.2013.

a da ne povjeruješ nastradali su za sve krivi . i svi ih imaju pravo kaznit.

VL
DI
Dingač
09:09 24.02.2013.

24.02.2013. u 08:54h cuger koji sjedi je napisao/la: zato ja ne plaćam tu glupost od hak-a. Budimo relni 200kn nije dosta za došlepat, ali onda sad znamo da hak ne treba plaćat jer bio oni samo živjeli od članarina. ******************************************************** 200 kuna je puno ... ako plaćate članarinu vi možda nikad nećete trebati njihovu uslugu. zamislite koliko je članova platilo 200 kuna. na kraju oni su se obvezali da svojim članovima čine uslugu za te novce. kuglašice ih stvarno trebaju tužiti i bez obzira dali su krive za prometnu nesreću. hak je bio dužan odslepati ih do prve servis postaje.

VL
IB
iva.begovic
09:48 24.02.2013.

Moje iskustvo sa HAK sustavom pomoći na cesti je vrlo pozitivno, samo riječi hvale.

VL
EN
ENTUZIJASTA
10:26 24.02.2013.

Stara priča o osiguranjima i HAK-u! Općenito takve stvari super glatko teku kad samo vi plaćate i imate sreće da se ništa nije zbilo. Eh,kad se promijeni "servis" te osiguranje treba nešto i odraditi ili isplatiti za ono uplaćeno,onda see licemjeri usude propitkivati visinu vaših uplaćenih svota! Pa onda što ste ih uopće uzimali i još reklamirali(što isto tako nije jeftino)?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.