Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj nabave
Povratak na članak

Čekaju ponude 7 država za nabavu aviona: Hranj otkrio zašto su baš one odabrane

Cijena će ovisiti o stanju aviona, o načinu dogovora tog posla. Mi se u ovoj fazi ne opterećujemo tim pitanjem, kaže Hranj.

Komentari 9

Avatar kenshi
kenshi
23:45 15.01.2020.

Nakon ovih zadnjih ispada zadojenih političko korektnih - Švedskih anarhistkinja u EU parlamentu, zaboravimo na kupnju Gripena jer ako pukne nokat nekom migrantu bez imena i dokumenata onda bi nam Švedska mogla blokirati ispostavu rezervnih dijelove za te njihove lovce.

VL
Avatar Dokman
Dokman
08:11 16.01.2020.

F16 i ništa drugo.

VL
ZA
zarko815
23:11 15.01.2020.

Treba angažirati prave stručnjake drugove slučajnog i kortonmanovića, oni bi sigurno na kamionima dopremili avione i od 10 napravili jednog. Sada bi predsjednik države mogao sebi i svom drugu dati medalje sa petokrakom za veliki doprinos za sigurnost države sa MIG-ovima

VL
Avatar akoikadaumrem
akoikadaumrem
23:11 15.01.2020.

"Vezano za cijenu nabavke borbenih zrakoplova pojasnio je da ona ovisi o mnogo faktora. "Ovisi o stanju aviona, o načinu dogovora tog posla. Mi se u ovoj fazi ne opterećujemo tim pitanjem." - dakle opet nemamo unaprijed utvrđene kriterije, negoo dajte vi nama ponudu, pa ćemo mi već odlučiti.

VL
RK
roki_kiklop
23:22 15.01.2020.

I dalje ne razumijem potrebu za borbenim avionima... članica smo EU i NATO-a. Kao takve, nije nas baš jednostavno napasti. Umjesto da se taj novac iskoristi kao ulog ubudućnost, mi ga bacamo doslovno u vjetar. Radije onda, ako novac baš mora biti potrošen u oružanim snagama, nega ode u mornaricu. Patrolnih brodova, raketnih topovnjača nikad dosta. Koliko samodroge ulazi kroz naše luke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.