Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promo
Povratak na članak

Budući pravnici se od jeseni obrazuju na ZŠEM-u

Program je razvijen po uzoru na najbolje svjetske i europske studije poslovnog prava, a objedinjava pravo i ekonomiju dajući priliku za obrazovanje pravnih stručnjaka u sferi poslovnog prava, koji su neizostavan i važan dio korporativnog svijeta

Komentari 3

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:09 21.07.2014.

...hoće li moći... nije isposlovao državnu potporu...

VL
KA
kafka
19:41 21.07.2014.

U nekim zapadnim zemljama pravo se studira nakon završenih 3 do 4 godine fakulteta. Tako pravnik, budući odvjetnik osim pravne struke ima znanja iz neke druge struke (kemije, ekonomije, građevine itd.).

VL
AN
antondelray57
08:05 22.07.2014.

Ako ZSEM sa studijem prava i ekonomije postigne kvalitetu njhovih studija ekonomije i managemnta, tada je cestitati. Dobit cemo mlade ljude sposobne pobjedjivati i u velikim utakmicama. Takvo sto nam treba. Bravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.