Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nakon teškog političkog naslijeđa život ide dalje - i brak

Koga to sociološki i politički čude brakovi s državljankama BiH i Srbije?

Komentari 3

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
09:17 15.08.2017.

Život teče....nevezano za političko nasljeđe i za trenutnu političku situaciju....mješovitih brakova je bilo i bit će...osobito onih između Hrvata, Srba, Bosanaca koji žive u blizini i međusobno im se prožimaju kulture stotinama godina koliko god se to nekima ne dopada....danas kad mnogo mladih ljudi odlazi u bijeli svijet bit će zetova i snaha odasvud....Ljude zaista ne čini niti nacionalnost, niti porijeklo niti vjera, čini ih ono što čine sebi i drugima! Ovo nabrojano im daje neku završnu notu, specifičnu razliku među jednakovrijednima, ali ih ne definira kao ljude!

VL
DU
Deleted user
09:11 15.08.2017.

"Sezona kiselih krastavaca" je u punom tijeku.

VL
DU
Deleted user
08:12 15.08.2017.

"Čovjeka čovjekom ne čini njegova nacionalnost, porijeklo, vjera ili nevjerovanje", hahaha, nego sto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.