Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka gradonačelnika
Povratak na članak

Božićnice za vukovarske umirovljenike i korisnike socijalne pomoći

Prema podacima iz gradske uprave božićnice će ove godine primiti oko 5.100 vukovarskih umirovljenika za koje će se iz proračunskih sredstava Grada Vukovara izdvojeno 748.200 kuna

Komentari 4

DU
Deleted user
17:01 15.12.2014.

tako se to radi, daj koliko možeš ...

VL
IS
istinajejedna
19:09 12.12.2014.

Gradonačelnik je ovime pokazao da se i u najtežim vremenima,može pomoći onima koji su nas zadužili svojim radom tokom cijeloga života i onima koji nažalost zbog teškog stanja u zemlji ne mogu si priuštiti najosnovnije za život,pa i za najveći blagdan kršćanstva Božić.,lijepo je i ponosno biti Vukovarac zadnjih par mjeseci uz ovakvog gradonačelnika.

VL
SI
Sittingbull
21:04 13.12.2014.

Može isplaćivati božićnice kada mu je Sabo ostavio punu blagajnu. Nakon kradezea blagajne ostaju u minusu. Biti će i za povećanje mase plaća u gradskoj upravi jer treba zbrinuti još podobnih. To im najbolje ide od ruke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.