Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bošnjaci i stranci u 
paktu: srušiti Hrvate i riješena kriza u BiH

Ravnodušno međunarodna zajednica promatra kako udruženi Bošnjaci (stranke, a ne narod) žele izglasati po svojoj mjeri Izborni zakon na razini entiteta.

Komentari 17

Avatar southman
southman
09:19 24.07.2018.

Država koja ne poštuje odluke svog Ustavnog suda ne posjeduje državne atribute i treba je ili ukinuti ili urediti. To bi trebao biti naglasak Hrvatske vanjske politike prema EU. Ništa više i ništa manje !

VL
TO
tolitol
10:19 24.07.2018.

Na hrvatskoj je državi koja je uostalom jedan od pokrovitelja Daytonskog sporazuma da se izbori za prava Hrvata u BiH. Imamo diplomaciju, imamo predsjednika vlade koji voli isticati povezanost u Bruxellesu, imamo predsjednicu i njezine veze u Washingtonu, i neka izvole djelovati.

VL
JU
Jurica1050
10:00 24.07.2018.

Jozo Pavković dolazi iz škole Smiljka Šagolja . Uglavnom sve su nam drugi krivi ali politika “ stožerne “ stranke je jedino ispravna . Već 25 godina trubi se jedno te isto a za to vrijeme hrvatski predstavnici misle samo na svoj interes dok im je puk koji predstavljaju potreban samo pred izbore da im kao i sve ranije godine potvrdi povjerenje . Što je to učinio Čović i njegovo društvo tijekom svoje vladavine ? Isto ono što i njegovi prethodnici ! Osigurao materijalno sebe i svoju obitelj za naredna stoljeće . On se od svojih “ skromnih “ primanja dobro zakućio ! Nekretnine i po Hrvatskoj i po BiH u vrijednosti od više miliona Eura a na drugoj strani “ stalna i velika “ briga za svoju izbornu bazu . Kad se išlo sa prijedlogom da sve tri naroda budu konstitutivni na cijelom BiH području taj prijedlog nije odgovarao njemu i njegovom najbližem suradniku Mili Ronhillu . Zašto ? Zato što im više odgovara varijanta svi u svoje torove . Jozo bi trebao da piše o svim muljažama unutar stožernjaka no tim bi izgubio njihovu naklonost i brzo potonuo kao novinar . Ovako piše naručene članke i dobro i njemu a i njima . S kojim moralnim pravom ima pisati o položaju Hrvata iz Sarajeva ako se zna da je HDZ učinio sve da se oni iz tog grada isele . Na svoje uši sam slušao tijekom rata zazive iz Gruda nadbiskupu Puljiću da sa sobom izvede sve Hrvate jer u Hercegovini kao ima dovoljno mjesta za sve . Planski se radilo da Hrvati iz BiH nestanu a danas se zbog toga liju krokodilske suze !

VL
UJ
ujo41
11:17 24.07.2018.

to je hvala što smo ih spasili kad su ih srbi odlučili istrijebiti-poznati grafit u zagrebu iz tih vremena-nema časti u guzoperaca

VL
CI
cinbenik
11:59 24.07.2018.

HDZe je rastjerao Hrvate Bosne,a posebno Posavine....HDze prepoznt u svijetu,kao najveci nazadnjaci i kocnicari napredka..HDZe emigrantsko poHercegvacenje Hrvata,je naucilo na drzavu u drzavi,kako bi neplacali drzavne obveze...Kako bi mogli zadrati nagloobogacenu Hercegvinu,HDZe sveHrvatsi cilj...Kada su 90ih smijenili legano birane Hrvate HDZe BiH,odmah su istalirali nenarodne i nebirane na celo HDZea,i to sve do jednog iz Hercegvine,a ako slucajno nije iz Hercegvine,onda je totalitarno poHercegvacen..Omdha su kao takvi,napravili glavni grad svih Hrvata u Grudama,nanijueli nesagleive posljedice i stetu svim Hrvatima,a posebno Posavskim kojima su otvoreno istrgovali vjekovna ognjista,za radi poHercegvacenja Hrvata...Niti jedan experiment koji su radili nije uspio..Stradalo je samo u bih oko 3500 Hrvata prekomjerno,HDZe odustao od svih nauma,pod pritiskom,vratio se stolovati u Sarajevo,no i dalke pate za HZHB,kadase naglo obogatise,dok je unistavano sve Hrvatsko....MZ je dobra sto spasava preostale Hrvate Bosne,od HDze unistavackog zla.

VL
KR
Krotila
11:17 24.07.2018.

Hrvatska vojska,mora biti spremna U obrani Hrvata U srednjoj Bosni.

VL
RA
raikonen
18:04 24.07.2018.

kad si ni vrit ni mimo, pa ne znaš di ti je kuća, ovdje ili ondje, onda pušiš i tamo i vamo

VL
ST
stomiovotreba
09:29 31.07.2018.

Svi su Hercegovci otisli u Zagreb, pa su Hrvati u BiH postali manjina.

VL
DI
Direkt
08:39 24.07.2018.

Bošnjaci,stranci i Tudjman.

VL
CO
Cosinus
09:23 24.07.2018.

Tuđman je riješio pitanje hrvata u Bosni. Hrvate Bosne je raselio, a Hercegovci imaju svoje. Tako je kako je.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
08:44 24.07.2018.

Bošnjaci i stranci u 
paktu: srušiti pokvarene haško robijaške Hrvate 
i riješena kriza u BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.