Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bolove bi mogao ublažiti i pristojan razgovor

Ministar je kriv ako liječniku ne osigura potrebno da čovjeku umanji bol. I ako šuti

Komentari 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:32 14.10.2018.

Mostovce jos uvijek boli guza od Plenkijevog vritnjaka. To mi se svidja.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:31 14.10.2018.

Drolja laze. Nije ju karao sa o onaj koji nije pitao. Obicna nocna dama. Čak seksualno ispod prosjeka.

VL
DO
domxerex
19:16 13.10.2018.

Ministar je kriv jer on kao ministar treba osigurati novce za te potrebe. Ministar je kriv jer i tim ljudima opet kasne isplate prekovremenih kojih svi imaju gomilu jer nama dovoljno ljudi. Ministar je kriv i jer nema dovoljno liječnika i sestara jer nije osigurao novce za njihove plaće. Ministar je kriv štp nema dovoljno novca za lijekove i plaće jer nije osigurao kvalitetnu naplatu dobrog dijela računa. Ministar nije osigurao naplatu jer po njemu još postoje likovi i tvrtke koje ne moraju uplaćivati i oni koji moraju. To ministar može napraviti samo ako će nastalu razliku namiriti iz vlastitih sredstava. Kod nas bi kao i u EU ministri i drugi vladini i javni dužnosnici morali po stupanju na dužnost potpisivati zadužnicu i stavljati hipoteku na imovinu kao jamstvo za pokriće negativnog poslovanja. Poznat je slučaj Anjelija (jedan od suvlasnika FIAT-a) iz italije koji je izgubio svoje dionice jer je napravio prevelik minus u svome ministarstvu i mjenice su došle na naplatu. Ako bi to radili vidjeli bi ste kako bi odjednom prestale malverzacije i saniranje vječnih gubitaša i sumnjivih "umjetničkih projekata".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.