Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski dužnosnik
Povratak na članak

'Bojim se da bi neriješen granični spor s Hrvatskom mogao potrajati godinama'

Kirn, nekadašnji slovenski veleposlanik u Washingtonu, je rekao da Šarecova vlada želi popraviti odnose sa SAD-om koje je prijašnja zanemarila te da mu je još uvijek nerazumljiv 'antiamerikanizam koji je jako usidren u slovenskoj javnosti'

Komentari 26

BF
bf2
21:27 08.12.2018.

Bojim se da ću ja nastaviti bojkotirati slovenske proizvode

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
21:30 08.12.2018.

hahaha Šarac kod Kurza.., .eh Slovenci puno ste lagali i to je sad isplahnulo!

VL
Avatar gordi
gordi
07:07 09.12.2018.

a sad bi da Amerika rješi problem granice sa Hrvatskom...malo morgen

VL
SA
sanikol
18:02 09.12.2018.

Kirn je izjavio: " dodavši da Hrvatska podcjenjuje posljedice ako stvar ostane u mirovanju i neriješena". Da li nam to g. Kirn prijeti pri čemu zaboravlja da si slovenci jedina okupatorska zemlju u EU jer još uvijek pod okupacijom drže Svetu Geru za koju čak i oni priznaju da je Hrvatska.

VL
PL
@ploto@
10:12 09.12.2018.

Granični spor je izmišljen u trenutku kad je 1/3 RH bila okupirana i kad se nije znalo u kakvim će granicama RH uopće izaći.Tada je slovenska vrhuška ocijenila da je idealan trenutak da se otme i pripoji dio hrvatskog mora i kopna.Kad su krenuli tim putem zla,više nisu mogli izaći van jer su cijelu naciju uvjeravali da im pripada to što im ne pripada.Valjda su imali uzor ui našim istočnim susjedima.

VL
TR
tracy
14:05 09.12.2018.

vec je stanje neodrzivo, vasa vinjeta , blokiranje Hrvatske 27 godina s losim cestama, maltretiranje carinske i policijske kontrole. Bljuje mi se od rijeci Slovenija.

VL
RI
rightside
11:49 09.12.2018.

bojao se taj ili ne, hrvatski stav i odluka hrvatskog sabora se odavno zna i nece se mjenjat,,to vam mora nazalost dragi slovenci.bit jasno,, i ne postoji nacin da sabor promjeni odluku,,tako da vasi "sposobni politicari" mogu vas narod i dalje trovat i lagat da postoji rjesenje kako cete hrvatsku prisilit na nesto,,)))))) nista od toga!!

VL
DU
Deleted user
10:00 09.12.2018.

Savudrijska vala ili Piranski zaljev s granicom na sredini i sve je riješeno za vjeke vjekova. Znate da je to realno i tako mora biti.

VL
KI
Kimo
22:07 09.12.2018.

Hehe smešni narod Hrvati. Oduka suda je ovdje vaše fore o kompromitaciji su samo vaše želje. Sud je jedini koji može kazati da postupak Ide dalje ili ne I to ne zavisti od strank v postopku. Cinjenica je da stee izgubili in sada bi sve da ne potujete odluke(pazi da Slovenija treba potovati sud o NLB I vračati pare). Mi se nismo 30 Godina dogovorili zato smo šli na sud koji je odlocio. To je kraj. Ove priče so za vas da zaboravite da ste drugi najsiromasniji narod u EU da vam si idu vani da Bude konobari, da nemate ekonomije a ono sto imate ne zna se ili je otvoreno ali je zatvoreno. Ovo je kraj samo moda treba malo po lobirati jos kod Amerikanca. Hvala bogu Ide a Junker sada. Znamo pa da pravna služba EK kaže da Hrvati krše pravo. Biti če uskoro kraj. Imamo otvoren put do mednarodnih voda I luka Koper bit če I dalje največa luka u ovo dijaku Europe I necete štetit interesom Slovenije zbog vaše ljubomore

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.