Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blindirani Mercedesi
Povratak na članak

Bivši makedonski premijer Gruevski osuđen na dvije godine zatvora

Gruevski, bivši čelnik nacionalističke stranke VMRO-DPMNE, odstupio je 2016. s mjesta predsjednika vlade nakon deset godina vlasti

Komentari 2

RO
robertbruckner
07:33 24.05.2018.

Pas mater ne splati se biti vec nete premijer hihihihihihi

VL
RO
robertbruckner
07:36 24.05.2018.

Kod nas u hrvatskoj crveni kmeri nesu stelji dati svoju fasisticku arhivo gdje su u mirno doba poklalji poslije zavrsetka 2. svjetskog rata prek 200.000 hrvota i srba djecu, zene, starce i vojnike sve u ime mfasista komunista partizana ito je sve bilo kak je denes v Sjevernoj Koreju z onim debelim Kim Jongom. Da smo makednoci bili bi svi crveni kmeri pohapseni i na Goli Otok.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.