Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa portala
Povratak na članak

Birajte izjavu i događaj tjedna: Kočije, skupi auti i Željka Markić!

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Komentari 8

OS
osica
11:25 23.02.2014.

poplave, o č e k i v a n e, neočišćeni kanali, pomoć koja kasno 2 godine, svakako su najtragičniji događaj u Hrvatskoj i pravdanje " i u drugim zemljama je tako" s druge pak strane Događaj tjedna je nabavkaka skupih automobila, nemušto pravdanje vladajućih " hoćete da dođem kočijom , nismo znali, ni ja ni ja..... cijena je manja bez PDV-a ,..... vozitt ću automobiol koji mi se dodijeli, jer vratiti se ne može ....tolika smodopadnost bez obzira na cjelokupno stanje u Hrvatskoj "najbolja smo vlada", prelazi sve granice i mnogo toga još, kao da nam " mozak stvarno vrijedi 2 marke"

VL
DU
Deleted user
17:16 23.02.2014.

Prošli tjedan definitivno je svojom izjavom obilježio konj koji vuče kočiju. Ovim putem ne želim umanjiti muku ljudi pogođenih poplavom.

VL
AS
asi2013
16:35 23.02.2014.

Glavaš će gospođu pojesti za marendu, jer on drugaćije ne zna!

VL
Avatar catalyst
catalyst
10:48 24.02.2014.

Gospođa Markić je definitivno obilježila prošli tjedan kad je razotkrila Karamarkove ambicije. Njega ne zanima Hrvatska, barem ne više od fotelje.

VL
DU
Deleted user
20:59 23.02.2014.

Jovanovićeva umna akrobacija o kočiji je nekako bliska stvarnosti. Da trebao bi na posao dolaziti u kočiji kao i drugi ministri. Da bi se još više štedjelo onaj ministar koji trenutno nema drugog posla mogao bi biti upregnut u tu kopčiju. Pa tako "rotacijom" svi u tome sudjeluju. To bi vjerojatno donijelo velike uštede u proračunu. Svi ministri su dovoljno kvalificirani za ovaku raspodjelu rada, a i mjesečna primanja koja imaju time bi bar malo bila opravdana. Hrvatski puk se tome ne bi čudio. Taj se pak puk, zahvaljujući kočijama i kočijašima, čudi kako je to moguće da je ponovo na kraju novca ostalo još toliko puno tekućeg mjeseca.....

VL
2X
2Xgeneral
10:57 23.02.2014.

Teta Željka "humanitarka" ispred svih za tri koplja!!! Neponovilo se!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.