Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:
Povratak na članak

'Bilo bi dobro da Plenković i Bernardić sjednu i dogovore strategiju'

Beljak kaže da je svakodnevno na telefonu sa šefom SDP-a Davorom Bernardićem s kojim, kaže, razgovara o programu oko izbora i promjenama zakona

Komentari 10

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:21 15.05.2017.

Zapravo je nevjerojatno da nadležno ministarstvo uprave i dalje ne reagira na stanje u HSS-u i činjenicu da je aktualni predsjednik te stranke na čelu iste nelegalno, da u stranci nije bilo demokratskih i statutarnih izbora i da se dopušta uopće ovakvo blaćenje povijesne hrvatske stranke kao što je HSS. Čemu nam uopće služi navedeno ministarstvo, zašto uopće imamo registar političkih stranaka, zašto imamo zakon o političkim strankama, zašto ti uhljebi uopće primaju plaću? Pa Beljak je prije izbora suspendirao apsolutno svakog tko mu nije odgovarao i tako ga onemogućio u kandidaturi, pa je konačno bilo 79 kandidata za 77 mjesta, što je gore nego na Kubi.

VL
Avatar southman
southman
11:12 15.05.2017.

Predloži novi izborni zakon u kojem su zabranjene predizborne koalicije i HDZ će ti ga jednoglasno podržati, ako imaš mu.a !?

VL
ZA
zaokica
11:01 15.05.2017.

Izgleda da ti doslo iz g.u glavu pa bi sada spasavao sebe ili kukurikavce hahaha

VL
ZA
zaokica
11:00 15.05.2017.

Neces lopino ...

VL
YE
yelahiah
15:00 15.05.2017.

Lukav je ovaj covjek jer zna da ako sdp i hdz ne koaliraju nema vise fotelje za njega i stecaj hss-a.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:09 16.05.2017.

Baš pametnjaković daje savjete i to sa pametnim Bernardićem, sa njim se ne može dogovoriti niti na kojem se mjestu prelazi ulica a ne o stanju u Hrvatskoj. I taj Beljak dali ima mozga za nešto drugo osim nočnog posla gdje nije uspio a sad se nada probitak u politici te nas savjetuje što i gdje te sa koim trebamo dogovarati poslove. Baš nazdravlje. Pozdrav dobrim ljudima

VL
TT
tTony
05:27 16.05.2017.

Ove izjave nisu slucajne sta bi Beljak sa ministarstvem, dobro nije on kriv sto su ga birali i njemu slicne u sabor ovo je ozbiljna politika ali gradjanima nije jasni ili niko nije objasnijo da Hrvatskoj ne triba stotine stranaka, cjela drzava je velicine jednog veceg grada na zapadu di jedan gradonacelnik je dosta da vodi ovakvu drzavu zasto trosot toliko energije i novca za nepotrebne politicare koji i onako su tu radi sebe drugog posla nemaju.

VL
DU
Deleted user
11:49 15.05.2017.

Sve ide prema HDZ-SDP koaliciji, po naredbi iz Brisela. Beljak to zna.

VL
Avatar comparator
comparator
10:30 15.05.2017.

Pa stalno su u dogovoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.