Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDENKA HERŠaK
Povratak na članak

Bila sam ljubavnica Ranka Marinkovića. Kad bi on otišao u kupaonicu, krišom sam čitala njegove nove tekstove

Naša ugledna kazališna i filmska glumica Zdenka Heršak u knjizi “Nosili me vihori” piše o svojim ljubavnicima, među kojima su i veliki književnici

Komentari 11

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
21:52 02.12.2014.

Divna uvodna rečenica, kao da je krišom ukradena iz Marinkovićevog rukopisa dok je obavljao toaletu u kupaoni! :) Neke žene tako imaju sreću da budu ljubavnice divova...

VL
DB
doktor.buljko
13:58 03.12.2014.

Do ugleda preko kreveta. Najstariji zanat na svijetu.

VL
DB
doktor.buljko
21:23 03.12.2014.

Misliš na ove velike književnike kojima se hvali da su je trošili? Ne, tada se nisam ni rodio, ali princip je isti, sve su ostalo nijanse. Pa, Nives Celzijus je dobila "Kiklopa", uglednu književnu nagradu za svoje redaljke. Nekad književnici,, danas nogometaši, žena samo trend prati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.