Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENE USTAVA RH
Povratak na članak

Bez zastare za kaznena djela pretvorbe i privatizacije

Da zastaru treba onemogućiti, a imovinu stečenu takvim kaznenim djelima oduzeti, slažu se su i vladajući i oporba. Međutim nisu uspjeli dogovoriti treba li i na koji način oporezivati naknadno stečenu imovinu.

Komentari 3

Avatar Robinzon
Robinzon
18:28 29.10.2009.

Pa dobro, kaj bi vi šteli.Opljačkal sam firme (koje su se dale i koje sam mogel) po postojećim zakonima.Peneze sam uložil u biznis nabavke hrane socijalno ugroženima na područima od posebne državne skrbi, a sada kada mi se je to malo oplodilo, vi bi mi šteli to zemiti.Ma dajte najte.Već sam ja to uložil u biznis kojeg vlada potpomaže poticajima.Kaj nis fakin?!

VL
DO
doktorica
18:55 29.10.2009.

Lako se može dokazati pljačka,samo neka se izračuna koliko se iz plaće može obogatiti.

VL
RO
romictea
17:21 29.10.2009.

Koja je to privatizacija u Hrvatskoj posteno obavljena???? Ja neznam niti za jednu!!!! Menadzerski krediti koje je onda otplatila firma koju je menadzer kupio, pa zar to nije isto sto su sada pokusali izvesti Polancec i menadzeri Podravke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.