Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljao kćer
Povratak na članak

Baš se nitko nije žalio iako je otac ‘skandalozno’ bio oslobođen

Tvrdilo se i da ju je nazvao “govnom, gadurom, balavicom, kravetinom i idiotom“ i kazao joj “licemjerko, ja sam te stvorio i imam te pravo uništiti. Vidjet ćeš ti na što sam ja sve spreman i u kakve te ustanove mogu smjestiti“.

Komentari 9

OB
-obrisani-
22:01 14.05.2010.

lažne optužbe i lažno svjedočenje na štetu nekoga je kazneno djelo,za koje se ide u zatvor.baš me zanima hoče li ta žena završiti gdje joj je mjesto.....i kad če se promijenit ovaj obiteljski zakon,u kojem su žene uvijek zrtve i i zaštičene a sud njima uvijek vjeruje...nadam se da če se tom feminizmu stati na kraj,previše je ljudskih života i sudbina uništio....BRAVO ZA ZA OVAJ SUD,ova je presuda presedan.nadam se ubuduče pravednijem sudstvu.....

VL
OB
-obrisani-
23:33 14.05.2010.

Dakle mediji priznaju: Oslobađajuća presuda ocu optuženome za nasilje nad kćeri (16), koja se u medijima tumačila kao “skandalozna“, što je vrlo znakovito jer to stalno tvrdim! Prvo nisu korespondenti nego editori vjesti, a kad uzfali mogu i fabricirati vjest! Žalosno! I u ovom slučaju je riječ o tome da se ne radi o zapravo ne radi o pravom nego tumačenom zlostavljanju a htjelo se to nadograditi u mega trend vjest! Očito da je sve što se dogadjalo u toj obitelji posljedica neriješenih i zakompliciranih odnosa a ne tortura oca nad malodobnom kćeri kako su to mediji nametnuli!

VL
ST
Stole1
23:41 14.05.2010.

Pa od početka je nešto malo natuknuto da je \"Sud je ocijenio da je prijava za nasilje protiv oca motivirana stjecanjem imovinske koristi supruge \", ali je to kasnije potpuno ignorirano u novinama i samo se nabijalo o nekakvom imaginarnomm tobože zlostavljanju, a budući da je u pitanju nama običnoj narodnoj stoci nepoznata tajkunska obitelj sa imovinom od više desetaka milijuna kuna i sigurno veoma dobrim vezama, ne bi se čudio da je upravo supruga koja pokušava steći imovinsku korist angažirala medije (Vl, Jl itd.) u fabriciranju ove perfidne priče o \"zlostavljanju\" da pokuša preokrenut presudu u svoju korist. Znate i sami da katkad u procesu razvoda i raspodjele imovine da nekadašnji supružnici postaju doslovno najgori krvni neprijatelji

VL
KR
kreont
00:17 15.05.2010.

Stvarno \"gadan\" otac, baš im je sve dao a nije morao ništa. Da im je ništa dao ništa ne bi ni tražile :)).

VL
DH
dhod
09:03 15.05.2010.

Desetke miliona eura a ne kuna. Ako je toliko prepisao na ženu koliko ima na sebi. Koriste djecu da se prepucavaju oko imovine a imaju da ne mogu potrošiti za života. Čini mi se da je to prepisao na ženu da izbjegne plaćanja državi ili da mu se ne može oduzeti ako se otkrije da je to stekao na nepošten način. Ako je stečevina u braku ide na pola bez obzira na koga se vodi, bar bi tako bilo pošteno. Samo mislim da se tolika imovina ne može na pošten način steći za nekoliko godina i ako je tako neka se glođu drugo i nisu zaslužili. Jedino mi je žao djece koja u svemu tome stradaju ni kriva ni dužna.

VL
ZL
Zlatko72
10:54 15.05.2010.

moj savjet pomiri se sa zenom prijatelju i onda joj povjeruj jos vise nego prije

VL
OB
-obrisani-
21:03 15.05.2010.

ispada da kčerka maltretira oca tako je zaključio sudac ,a vjerojatno prijatelj od oca

VL
FR
freedy49
07:56 16.05.2010.

marina ja bih volio da ti mene maltretiraš kao on svoju ženu.Što bih uživao u blagodatima tvoje love a pogotova tvog tijela

VL
AM
Admine mater ti jebem
11:40 16.05.2010.

cuj prepisao joj sve a ona njemu otkaz? otkazao bi ja njoj zivot, bijednica!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.