Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐAKOVO
Povratak na članak

Autobus se zaletio u kuću: Dvojica vojnika lakše ozlijeđena

Dvojica pripadnika Hrvatske vojske zadobila su lakše tjelesne ozljede

Komentari 7

BA
barica56
11:22 24.01.2019.

Prvo nije ralica već posipač soli što je čudno da nije prije ralica prošla , dakle profi vozač vojnog busa sa zimskim gumama u naseljenom mjestu proklizuje toliko da razbije dva osobna auta i ćošak kuće .Šta mislite ko je kriv ja mislim ovaj iz posipača jer nije uključil rotirke da ga ovaj iz busa vidi a i čemu sol ak je tolki led onda ide sipina .

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:12 24.01.2019.

ajmo sada opet po Krstičeviću.....

VL
DU
Deleted user
13:40 24.01.2019.

To što on cijeli život vozi i ima iskustva neznaći da se uvijek i pravila u prometu drži...u tome i je najveći problem da većina tih profesionalaca rutinski vozi i neobraća pažnju na brzinu odstojanje. Tako da i nije čudo ako se neki profesionalac nekad negdje zbomba...da je prilagodio brzinu vremenskim uvijetima i držo odstojanje vjerovatno bi to izbjego ili bi bar šteta bila manja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.