Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila previše?
Povratak na članak

Atraktivna majka (42) na eBayu objavila fotografije haljina koje prodaje pa se šokirala reakcijama muškaraca

Katherine Macpherson iz grada Salisbury u Engleskoj na popularnoj stranici za kupnju i prodaju robe oglasila je haljine koje prodaje te objavila fotografije na kojima ih nosi

Komentari 4

DA
danebi
12:12 08.03.2017.

Haljine su joj izgleda sporedna stvar... i jos kojeg li cuda sto dobija doticne poruke?!? Pa mozes se i praviti glupav.

VL
DU
Deleted user
16:20 08.03.2017.

Sve 5,ženska je pokazala što je željela pokazat,tko je želio gledat,gledao je,a uz put je spomenula da prodaje i haljinu u kojoj se je slikala.

VL
DU
Deleted user
17:32 08.03.2017.

NIje lako biti takav komad žene u oskudnoj haljini. Toj Macpherson Katici najbolje bi bilo da samu sebu, pozvavši se na mogućnost koju pruža rodna ideologija, jednostavno proglasi muškarcem i tako nesmetano nastavi prodavati haljine. Baš zgodno, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.