Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika
Povratak na članak

Arsen Bauk (SDP): Bruno Orešar očito uživa potporu HDZ-a

Uzor i Jadrankamen u problemima su, a Bauk je pozvao institucije da istraže moguće kriminalne aktivnosti u Orešarovim tvrtkama

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:16 22.03.2011.

Nigdje na svijetu nisam vidio toliko snobova kao kod nas. Ti nezasiti apetiti su nas unistili. Zalosno je da narod jos nije svijestan koliko je popusio. Nasa se ekonomija mora totalno strukturirati ali ne da bi se krenulo na bolje,, nego da bi se prezivjelo.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:30 22.03.2011.

Ajde druze bauce ne budi bauk sam sebi. Odhebi splitski hrbine.

VL
AN
ankicascreiber
15:57 22.03.2011.

dobar primjer koje je sranja nas sabor i saborski zastupnici. Zastupnici kazu da je HDZ iza oresara i da toreba ispitati, misle da je njihov posao gotov. U zemljama u kojima zastupnici nesto stvarno i rade, zastupnici bi pokrenuli postupak po kojem bi se doslo do dokumentacije i odgovornih za oresara i njegove muljaze. Zastupnici nisu sud, i ne mogu osuditi nikoga, medutim zastupnici imaju pravo (u nase ime), stalno projeravati da li radi pravna drzava? Oresar je smece, glupa, neobrazovana seljacina, i ako nasi zastupnici nemaju pameti da stanu takvom covijeku na kraj, onda je bolje da na njih ne trosimo i ovako nedostatan proracunski novac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.