Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće ništa ostaviti
Povratak na članak

Armenija predala drugi okrug: 'Ljudi odnose sve sa sobom, pale kuće, sijeku stabla'

Azerbajdžanci koji su gotovo prije 30 godina pobjegli iz regije trebaju se vratiti, a lokalni zidar Gagik Yakhshibekyan kaže da Armenci ne žele ostaviti ništa

Komentari 5

Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
20:12 25.11.2020.

Ne razumijem zašto Rusija nije osigurala kvalitetan mir da tamošnje stanovništvo dobije zaštitu ? Ovo je izgon pod prijetnjom Azera koji su rođaci Turaka, a Turci su prirodne štetočine civilizacije.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
16:44 25.11.2020.

Sitra da se turska vojska iskca na jadran , nitko prstom ne bi mrdnuo , kao ni 91 , da nam nije bilo Ruskog oruzja , izbubili bi rat

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:05 25.11.2020.

Po kozna koji put Rudi ih spasavaju.Iako se Pasnjan okrenuo Americi .Nadao se pomoci Anera i Francuza strava.Pasnjane ne igrati iza leda Rusiji jako te puno kostalo.Mogao si izgubit cjeli Nagorno Karabah.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.