Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao odstupiti
Povratak na članak

Argentinski ministar zdravstva se cijepio preko reda, predsjednik odmah zatražio ostavku

Garcia je putem Twittera priznao kako su određene osobe mogle izbjeći redovnu proceduru vezanu uz cijepljenje zbog "nenamjerne konfuzije" u njegovu uredu dok je on bio odsutan.

Komentari 2

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:47 20.02.2021.

A kod nas?

VL
ST
stefj
07:54 20.02.2021.

Dobar primjer, za smirivanje javnosti... Kod nas je problem da ne postoji red, da ne postoje liste, pa nitko niti ne može ići preko reda. Ne možete očekivati da vojska starčeka sjedi doma uz telefon u niskom startu, a i teško je očekivati da će obiteljski liječnik zvati sve redom žele li se cijepiti... Potrebno je pod hitno napraviti on-line registar cijepljenja, da se prijave svi koji žele, te da se s vrha tog registra onda zovu ljudi u slučaju kada ostane višak... Pogledajte sad onaj idiotizam u Varaždinu. Hvalio se Čačić kako se nije htio cijepiti preko reda i slične gluposti. A koji je rezultat toga? To da se bacilo 5 doza cjepiva... Bolje da se nitko ne cijepi, nego da imam problema s medijima... Hrvatska...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.