Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje u Münchenu
Povratak na članak

Anušić u Slavoniju kao turiste želi vratiti protjerane Bavarce

Osječko-baranjska županija predstavit će se 18. lipnja u Münchenu pred 300 uzvanika iz svijeta politike, kulture, sporta...

Komentari 3

OV
Ovozemaljski
23:47 08.05.2018.

Bravo za ovog župana! Slavonija može, samo se mora usuditi! Ja sam sa mora, ali Slavonija ima istinsku gastro ponudu kakvu nemamo ni na Jadranu! Ajmo Slavonci u poduzetništvo, ne se iseljavati, može se, samo morate to istinski htjeti!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:40 09.05.2018.

i turke treba pozvati, da se vrate na svoja ognjišta. i potomke avara, rimljana. i hune, jer znamo da je atila hodao slavonijom, i daj e bio jako plodan... svi nek se vrate 'doma', jer mi koji jesmo tu doma, ne želimo tu biti. i da, dragi naši nijemci, mi smo vam sačuvali vaše kuće, u koje smo nakon 45.-e uselili ličane, kordunaše i banijce, zagorce, varaždince, dalmatince, izgledaju isto onak kao što su ih vaši djedovi napustili. nismo htjeli uništiti to divno prijateljstvo naših naroda, tj. gazdi i podanika, koje smo gajili kroz stoljeća, bili vi nijemci, austrijanci ili mađari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.