Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi posjet
Povratak na članak

Američki državni odvjetnik Jeff Sessions stigao u Hrvatsku

"Državni odvjetnik Sessions razgovarat će o bilateralnoj i međunarodnoj suradnji na polju provedbe zakona i pravosuđa te o načinima daljnjeg jačanja bliskih odnosa između SAD-a i Hrvatske na polju provedbe zakona"

Komentari 4

RO
robertbruckner
19:44 23.05.2018.

E nazna on kak to ide prinas, da je on prinas i njemu bi za por ljet sljeklji crljeni kmeri gace hihihihihi

VL
DU
dugi
19:56 23.05.2018.

Hm, to mi sve nesto smrdi da on i njegov gazda Trump jos uvijek neznaju da je Jugoslavija propala, inace ne bi doslo do ovakvih sastanaka : "Američki gost će sudjelovati i na regionalnoj radionici o transnacionalnom organiziranom kriminalu u Policijskoj akademiji, zajedno s glavnim državnim odvjetnicima iz šest regionalnih zemalja - Albanije, BiH, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije." E bas smo si nasli saveznika.

VL
RO
robertbruckner
19:43 23.05.2018.

Ve ga bodo primlji crljeni kmeri kaj ovome nasemu prakticnom vjerniku povedu da nema boga hihihhiihhi

VL
Avatar dras32
dras32
19:13 23.05.2018.

Dosao obici glavni cia-in prislusni centar za ovaj dio Europe u Buzinu a Kolica i Plenki onako usput.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.