Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTROSTRUČEN BROJ OBOLJELIH
Povratak na članak

Alarmantno stanje: Pomoćnica ministra upozorila na novu pandemiju

"U Hrvatskoj je smrtnost od bolesti koja su uzrokovana debljinom veća od smrtnosti od malignih bolesti", ukazala je pomoćnica ministra zdravstva Vera Katalinić-Janković

Komentari 5

IM
Immanuell
21:04 16.10.2019.

Djeca se slabo kreću, ne izlaze iz svojih soba, kontakt s vanjskim svijetom i svojim prijateljima imaju on line. Jede se dosta nezdravo, čips i ostale grickalice na kile, McDonalds, previše idu u pekare, rafinirana hrana....... Normalno da su debeli,, puno obitelji u nas ima nasljednu debljinu i ne treba puno da dijete izgleda kao neki stari čiketa....... Recimo, primjer iz života, jedna od prijateljica moje kćerke ima 13,5 godina, 85 kg, 170 cm visine i izgleda kao moja omama (ja sam 50 godina), a kamoli kao dijete. Pola dječaka u razredu su debeli ili na granici da to postanu. U moje vrijeme u razredu su svi te dobi bili fit, eventualno jedno ili 2 djeteta se borilo s debljinom. Način i nametnuti stil života diktiraju kako će mlada populacija izgledati.

VL
ZB
Zbrega
22:10 16.10.2019.

Alarmantno stanje je gdje god upiknes,ovo s pretiloscu jedan od vecih uzroka je pretjerano sjedenje od ranog djetinstva plus losa ,”trendi”prehrana.

VL
DI
dirižabl
20:38 16.10.2019.

Kako to kad su hrvati mrsavi od silnog siromastva

VL
DO
dopizdilomi
20:53 16.10.2019.

Ja već pomislio od ospica i to na mjesečnoj bazi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.