Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papirologija
Povratak na članak

Ako vlasnik želi sječi drva u svojoj šumi, mora donijeti pet papira

Proglašenje Regionalnog parka Mura - Drava ne utječe na dosadašnje gospodarenje u privatnim šumama unutar granica parka. Dakle, ljudi mogu i dalje upravljati svojim šumama kao i do sada

Komentari 3

MI
mica1111
16:49 04.04.2011.

...avaj nepismenosti...pa od kad se piše sječi...sjeći...bjež u osnovnu školu... ...vjerojatno si se i ti smijao premijerki kako ne zna engleski jezik,a ti ne znaš elementarni hrvatski... ...sram vas bilo i to još u javnim tiskovinama... ...pa valjda i pastiriiri bolje znaju gramatiku od vas...sramota..!

VL
KR
Kronika
18:45 04.04.2011.

Pa opće pozbata stvar jest da je Siniša Golob bezveznjak i polupismeni. On je neradnik i lijenčina koji ništa u životu nije učinio pametnoga i poštenoga. Međimurci kažu da \"živi kak bik na gmajni\".

VL
AN
antrophy
20:13 04.04.2011.

mica1111, sječi/sjeći nema veze sa gramatikom nego pravopisom. Tri točkice na pocetku svake izjave su gramaticka greska, \"elementarni\" kao pridjev, ne postoji u kontekstu jezika. Ocito je da si se ti cudila svima koji se smiju Jadranki dok govori engleski.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.