Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako Pariz gori, kako se može vjerovati Bruxellesu?!

Sve hrvatske vlasti od Tuđmanove smrti do danas svoje su ambicije i taštine iz Hrvatske prenosile u Europsku uniju

Komentari 4

Avatar J.M.
J.M.
12:32 03.05.2019.

"U negdašnjoj Europi" je i ideja ujedinjavanja bila puno konkretnija. Blitzkrieg se zvala. Kada se tenkovima zaoru glavni gradovi, onda je svima jasno tko je gazda. U "svojoj zemlji" ili u "jedinstvenoj Europi", svejedno. Ovako se ne zna tko pije,, tko plaća, a tko miješa kruške i jabuke.

VL
FN
Fr@njo
19:52 03.05.2019.

na nasoj planeti EU je najpozenije mjesto za zivot, najvise demokracije, najveci zivotni standard...EU ima djecjih bolesti i treba svaki poraditi na tome , da nam svima bude bolje.Alternative EU nema.

VL
JP
jpavicic
11:49 04.05.2019.

Dr. Miroslava Škoru za Predsjednika Države. Jedan je od onih koji je dobro upoznao i pobjegao od mentaliteta struktura koje su vladale za vrijeme njegova saborskog mandata i održavaju se do današnjih dana u još pogubnijem obliku za narod i državu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.