Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET GODINA NA KLUPI
Povratak na članak

Zlatku Daliću nudili su basnoslovan novac, ali on je sve odbio zbog Hrvatske

Nakon SP-a u Rusiji imao je ponudu jednog kineskog kluba koji mu je nudio basnoslovan novac - deset milijuna eura godišnje. No, Dalić se zahvalio.

Komentari 7

ME
MediciKM
13:47 07.10.2022.

Tako ponizan a tako velik.

VL
BE
Berri
14:34 07.10.2022.

nije sve u novcu. Da hrvatskoj reprezentaciji nema Dalića i da Daliću nema reprezentacije - svi bi bili gubitnici. Mogao je otići u neku arapsku državu, no nikada nije imao ponudu od velikih europskih klubova.

VL
KO
koraknaprijed
13:49 07.10.2022.

Čovjek,vjernik,Hrvat,ponos svih Hrvata

VL
Avatar links
links
14:51 07.10.2022.

hahahahah.... e dobri ste.. mislim da bo mu uz milijun eura za 3 tekme godišnje trebalo dodijelitiii i braniteljski status ovdje a i doma u Bosni..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.