Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA VEČERNJI TV BIH
Povratak na članak

VIDEO Zlatko Dalić: Ono što sam doživio nakon Svjetskog prvenstva ne mogu zaboraviti

– Puno puta sam rekao da sam ponosan jer sam rođen u Livnu, tu se rado vratim, tu su moji roditelji, moja rodbina i obitelj i uvijek s velikom energijom tu dođem.

Komentari 2

DU
Deleted user
10:41 23.02.2021.

Ni mi. :) "Zadavit" ću vas (ovo je, naravski od milja :), šala :) ) što niste postali svjetski prvaci. I dan danas to ne mogu prežaliti, a samo je malo falilo. Šteta. Bez obzira na sve, fenomenalnih mjesec dana (plus, naravski doček/ci). :) Pozdrav hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, i našem izborniku (i ekipi u "pozadini" ;) ). :)

VL
TO
Tor
10:37 23.02.2021.

Već smo svi pomalo zaboravili na to. Od toga čovjek ne može živjeti. Imamo komunistički stožer, siromaštvo, pad bdp, sve više poreza, nameta, davanja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.