Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimke golova
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte Teklićev gol prvenstva! O ovome će se pričati

Ostao je Osijek na trećem mjestu ljestvice i ima tri boda manje od Hajduka. Varaždin je peti i ima bod manje od četvrtog Slaven Belupa.

Komentari 4

PA
pajokola1
22:16 22.10.2022.

Svaka čast Varaždinu, mladost , energija, znanje , odlična igra, užitak ih je gledati, a Osijek opet u problemima ,ništa čudno jer ima nekoliko podkapaciniranih igrača u prvih 11, Jugović i Čeberko nisu igrači s kojima Osijek može konkurirati zaa nešto ozbiljnije, kad je zamjenjen mađar ostali su i bez potrebne energije , npr.ne znam kako Jugović ima prednost pred Fiolićem???

VL
Avatar southman
southman
21:10 22.10.2022.

Je li ovaj bio u Hajduku ? Nije ni čudo da je morao otici pored jednog Mlakara i sl. majstora.

VL
BE
Berri
20:56 22.10.2022.

Gorica vjerojatno ispada iz HNL. Pitanje je samo dali će HNS odlučiti da u 1.HNL uđe Cibalia, ili netko iz zagrebačkog prsten (Jarun, Rudeš).?

VL
DU
Deleted user
20:04 22.10.2022.

Fenomenalno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.