Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI GENKA
Povratak na članak

VIDEO Damir Krznar: Svjestan sam da će jednom doći rastanak s Dinamom, ali...

"U Dinamu sam jako dugo i s prihvaćanjem ove dužnosti prihvatio sam i sav folklor koji ona donosi, ali ničim me to ne dodiruje. Svjestan sam da će jednog dana doći i rastanak, a ja ću dati sve od sebe da on dođe što kasnije".

Komentari 1

FR
freeshooter
18:18 24.11.2021.

Kao vjerni Dinamovac, ja stvarno za klub ne vidim bolju opciju za trenera od Krznara, s obzirom na Zokijev status, unutar hrvatskih trenera, strani nisu dostupni niti potrebni, dakle ja bih se nadodao uz mišljenja da se treba prestati svaki tjedan smjenjivati Krznara...istina je da bih i ja ponekad, u nekim tekmama, poželio da je više Profesor Krki...a manje Profesor Baltazar...no to su samo prolazni koraci u sazrijevanju, jednog znanjem i talentom potkovanog trenera, još samo nadograditi sa iskustvom, i ponekad sa više hrabrosti...i vjerujem u nastavne dobre rezultate igrača i trenera, te ostvarenju planiranih ciljeva, i vizija vodstva kluba...idemo dalje, samo jako...ale ale dinamo ale...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.