Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Draženovu domu
Povratak na članak

VIDEO Boysi i Dinamo zajedno su nezaustavljivi: Poslušajte što su pjevali na kraju utakmice

Bad Blue Boysi pokazali su ponovo što znači ispuniti tribine i svim srcem navijati. Buka nije stala tokom cijele utakmice. Na samom kraju zapjevali su svoju verziju Grdovićeve pjesme "Sve za ljubav"

Komentari 2

BS
Blue_shirt
07:46 27.05.2023.

Ako si gledao cijelu utakmicu primijetio si razliku. 2 sata podrške svom klubu, i samo 30 sekundi spominjanja druge strane I to u trenutku zbilja ružnog i nepotrebnog klizećeg starta za crveni. To je dakle 99% vremena u pozitivnom navijanje. Tu je razlika !

VL
DM
drazen.muhvic
07:16 27.05.2023.

I opet idu pohvale navijačima?! Onima koji pozivaju na ubojstvo, onima koji vrijeđaju sve koji nisu s njima, onima koji na teren bacaju čaše s pivom, upaljače, kovanice i ostale predmete, onima koji svako malo prekidaju normalan tijek utakmice. I koja je na koncu razlika između BBB i Torcide, pa ako hoćete i između njih i Grobara i Delija? Jedino u klubu za koji "navijaju"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.