Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A prijetio Miočiću
Povratak na članak

Veliki skandal u UFC-u: Jon Jones pao na dopinškom testu

Vijest je potvrdio UFC objavom na svojim službenim stranicama. Prema pisanju nekih medija, UFC će uzeti pojas Jonesu i vratiti ga prvotnom vlasniku – Danielu Cormieru.

Komentari 12

MO
mobitel20
11:00 23.08.2017.

Ponavljate fake news ! Lik NIJE NIKADA "PRIJETIO" MIOCICU ! Rekao je da je Miocic prejak i pretalentiran a s druge strane "nije toliko atraktivan" i da bi mu to bio preveliku rizik. Ako bi zelio ulaziti s nekim superteskasemm u ring onda bi to bio netko laksi i "popularniji". To je rekao ! A za doping...pa ne cudi me posto mu je "cijeli svijet" stao u zadnju borbu koju je "morao pobijediti". Nije mi jasna druga stvar...ako onom muskom dopustaju da trci 800 m za zene, zasto ne dopuste i NEKE "uobicajene" supstance?

VL
DU
Deleted user
12:19 23.08.2017.

Šta se ne radi doping test netom po završenoj borbi ? Ako da zašto vijest nije odmah objavljena ?

VL
Avatar Papatest
Papatest
22:22 23.08.2017.

Isti Mirko

VL
BR
Brestje93
09:41 23.08.2017.

zasto me ne cudi...ali vec sam to jednom reko, sve i jedan borac ja na nekoj vrsti dopingu...mozda ne svi ali ali ovi koji su prvaci dao bi ruku u vatru sigurno jesu...

VL
EW
ewcfwqwe
10:23 23.08.2017.

ma taj ufc je sr,anje...iskreno... razocaravajuce...s druge strane ne kuzim tog jonesa....za mene najveci sampion ikada...razbija svakog kako hoce....sta mu je to trebalo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.