Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZiVNO
Povratak na članak

Večernji donosi: Aco Petrović priznao tko je bio najveća greška Cibone, najavio i veliku promjenu u reprezentaciji!

"Reći ću vam što će se dogoditi: mi nećemo uspjeti. Nećemo skupiti novac, a onda će se dogoditi kopernikanski obrat", u velikom intervjuu za Večernji list priča Aco Petrović, s kojim smo skoro sat i pol vremena razgovarali u Staroj Novalji na otoku Pagu. Video intervju pogledajte sutra u 12 sati na našem Facebook i Youtube kanalu te pročitajte razgovor na webu Večernjeg lista.

Komentari 3

Avatar Hazl113
Hazl113
08:32 30.06.2022.

Pa jasno da DORH ne radi ništa kada se radi o HDZ-Bandićevoj mašineriji.

VL
Avatar cucibuci
cucibuci
08:29 03.07.2022.

S obzirom da su gradske lopine uništile našu Cibonu,odnosno Mile s dvije pile,trebalo bi mu sjesti na pokradeno i sanirati Cibonu.Ostaje pitanje,zašto se dopustilo takvim lopinama da upravljaju Cibonom?NEDAMO CIBONU!

VL
DM
drazen.muhvic
15:25 30.06.2022.

Znači bio je dvije godine predsjednik kluba i ništa nije kriv, nije pojma imao što se radi? Bio je protiv ulaska Tedeschija u klub iz kojih razloga? Političkih ili osobnih (ne bi mogao sam biti bitan u toj priči)? Rezime: Aco je također jedan od grobara Cibone, ali sada glumi dobru vilu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.