Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transparent na tribini
Povratak na članak

VIDEO Torcida je poslala poruku za Oluju: 'Išli su u nemoguć boj'

Torcida je napravila sjajnu koreografiju, a navijači bijelih nisu zaboravili na obljetnicu akcije Oluja iz Domovinskog rata.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:41 04.08.2022.

Torcida se bavi svime i svačime, od murala do politike, umjesto nogometom! A posebice svojim (nažalost i našim) Hajdukom, mjehurom od sapunice, koji baš trenutno izdušuje (kao obično), tom "šarenom lažom" medijskog PRa. Vrijeme je za revoluciju, dosta nam je "evolucije" Hajdučke!

VL
AD
Adameus
22:32 04.08.2022.

Slušao sam nekoliko puta o tome da dijete može biti potencijalni Mesi, ali ako njegovi roditelji nemaju novca "podmazati" nekoliko kotačića da dijete igra on jednostavno neće igrati i onda kada čujem da im je Hajduk svetinja? Ne, "njima" je svetinja novac, čast iznimkama ako ih ima. Stvarno nije čudno što što im loše ide te ne mogu osvojiti titulu koliko već 17 godina? Nije mi ih nimalo žao. Žao mi je ljudi koji izgaraju za takav klub i zbog potpore koju im daju. Ne shvaćaju da ih podržavanjem u takvom katastrofalnom poslovanju, koje se slobodno može okarakterizirati kao zločinačko protiv vlastitog naroda i naše budućnosti, dakle djece, pljuvaju sebi u lice. A da ne govorimo o drugim klubovima koji ne dobijaju pažnju koji zaslužuju jer su u sjeni Hajduka. Izravnavanje kluba sa Bogom je degutantno samo po sebi. Zapravo od kluba su napravili zlatno tele i ono im je svetinja. Ali ne, nije svim Dalmatincima taj klub uopće svetinja. Iz gore navedenih razloga, ja, Dalmatinac koji ima samo jednog Boga stvoritelja svega vidljivog i nevidljivog i nemam drugih bogova pored Njega ne podržavam takav klub niti mi takav klub uopće nešto znači u životu te svaki njegov poraz me ne tangira niti malo. Dakle go Osijek, go Rijeka, go Dinamo i ostali za koje se nadam da ne djeluju kao u tekstu gore napisano. Živjela Hrvatska!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.