Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel navijača
Povratak na članak

Torcida ima poruku za sve, a jedna baš posebno odzvanja

Nekoliko desetaka pripadnika Torcide sudjelovalo je u preseljenju svih zavoda, klinika i odjela bolnice Križine na Firule

Komentari 9

DH
dalibor.hren
20:33 21.03.2020.

Dečki su sretni jer Hajduk od zabrane igranja još nije izgubio!!!

VL
DU
Deleted user
19:42 21.03.2020.

Daj nas poštedite patetike.Neka se bave selidbama i u budućnosti.Navijanje nije za njih.Samo štetu rade.Da valjaju njihov klub bi barem jednom bio prvak u 20 godinaNaprave dva reda štete ,pa red dobra wow,wow,wow......Pogledajte dali fali igala po odjelima?????.......

VL
SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:03 21.03.2020.

Torcidaši su shvatili opasnost od corona-virusa. Hoće li sada nositi rukavice kada budu tukli nekoga tko je iz drugoga kraja, drukčije govori ili drukčije izgleda? Hoće li imati zaštitnu masku dok ih 17-18 psuje i vrijeđa djevojku na trajektu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.