Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Crnogorce
Povratak na članak

Tanjević: Šarić je zabio najvažniji koš u cijeloj utakmici

U inače dobro organiziranom press-centru rumunjske skupine Eurobasketa sinoć se u trenutku pisanja tekstova dogodila nezgoda

Komentari 6

Avatar tituš
tituš
08:41 05.09.2017.

Bravo momci, bravo Hrvatska! Utakmica niti jedne sekunde nije bila u pitanju. Što reći o predivnom momku sa Baldekina, o mostarcu koji puni kad god treba, pa o onom mladcu Benderu, onako drskom potegnuti tricu od kud god stigne, Ukiću, Popu, Žori, Kruni, ne bih nikoga izostavljao, treneru i izborniku, idemo momci hrabro i kako znamo, korak po korak pa dokle nas odvede! Vi ste već sada svijetlo našeg športa!

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
08:23 05.09.2017.

Šarić je sjajan.

VL
FR
franct
08:19 05.09.2017.

Svaka cast novinaru, profesionalnost :) I bravo Hrvatska!

VL
PU
paul-umpe
10:42 05.09.2017.

bravo novinaru što mi briše komentar.I dalje mislim da se udvoravaš i u Hrvatskoj se kaže i piše Bešiktaš i nije Wien nego Beč.

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:13 05.09.2017.

Mislim da je četvrtfinale plafon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.