Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Maksimiru
Povratak na članak

Sve je spremno za najveći hrvatski derbi: Evo gdje možete pratiti prijenos

– Ne znam je li “južina” i na Poljudu, ali u gradu se ne priča baš puno o današnjoj utakmici – rekao nam je nekadašnji vratar Hajduka, kasnije i uspješni trener bijelih Ivan Katalinić.

Komentari 6

KI
kiseli
07:47 22.11.2019.

Bilima se opet crno piše

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:23 22.11.2019.

već odavno to nije derbi. po čemu bi i bio?! kad su to dinamo i hajduk u neposrednim dvobojima odlučivali prvaka? ima više punoljetnih torcidaša koji to nisu doživjeli. derbi bi značio da je hajduk i dinamo godinama na tablici izjednačeno, da se izmjenjuju na vrhu... a mi imamo 12 godina dinamove ere, prekinute na jednu godinu rijekom, al očito je mamić bio u pravu, sad, i nikad više. hajduk je u bezizlaznoj situaciji. financijski ne može parirati dinamu, jer dinamo ima europske uspjehe, hajduk ih nema. priče o pomoći zagreba dinama puši samo maloumna sirotinja, jer se zna za što se troši novac od grada. ne za profi pogon. već za gradsku infrastrukturu, rad s mladima. to radi i hajduk, al split je 10 puta slabiji financijski od zagreba, pa su i novci 10 puta manji! al 10 puta veća usta u hajduka, ne... medijima ne paše ovakvo stanje, da dinamo sve uzima, pa zato godinama blate dinamo i uzrok su slabog odaziva navijača. split je provincija, nesposobna za uzdići se iznad taloga u kojem ga guše huligani, da napokon postane nešto više od običnog smećem zatrpanog malog mista. uživajmo u nogometu, valjda ga neće opet bakljama uništiti.

VL
ST
sttipe
07:27 22.11.2019.

Mogle bi kladionice odigrat najveću ulogu... Ovo je druga momčad Hajduka, a u gostima još nikog nije dobila ni prva. Zicer ka penal bez golmana. Koeficijenti za duju lete u nebo!!!!

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:28 22.11.2019.

Zadruzna kobila rebra slomila ,svacije i nicije komunizam je davno mrtav a na hajdukovim prsima jos zvijezda sija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.