Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati hrvatski sudac:
Povratak na članak

"Svatko tko ima oči vidi da su bili kazneni udarci na Livaji i Dvornekoviću, suci su pogriješili"

– Ako mogu, kao bivši sudac uvijek ću stati uz suca, ali moram dati kritiku jer želim da suđenje bude bolje jer imamo mladih sudaca s puno potencijala – zaključio je Bezjak

Komentari 5

KU
kublajkhan
11:06 28.09.2021.

Daj ne kmečite. Ako želite biti drugi morate davati golove iz igre, a ne samo iz jedanajsteraca. Eto, ovaj put ste uspjeli. Sada treba nastaviti

VL
PS
popevke sAm slagal
11:27 28.09.2021.

Svatko tko ima oči vidio je teatralni pad Livaje.

VL
RO
Roko
11:49 28.09.2021.

Sudac Bebek je rodom iz Rijeke. Pametnom dosta! Igre počinju. Protiv Rijeke se ne sudi penal za Goricu. Bebek ne sudi penal za Hajduk. Topčagiću iz Osijeka se ne sudi drugi žuti karton. I biti će toga još. Igre namještanja počinju!

VL
ZI
zinegoid
17:14 28.09.2021.

ne radi se tu o neznanju ili ti previdu, već čistom kriminalu koji se nastavlja u korist prčije i njenih pudlica...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.