Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN
Povratak na članak

Stigle sjajne vijesti u vezi Luke Modrića, oglasili se i iz Reala!

– Igrači poput Modrića čine ovaj sport boljim. Pravi je luksuz imati ga u ekipi. Toliko nam je dao, toliko nam daje, a i nastavit će to raditi – poručio je Emilio Butragueño nakon pobjede kod Alavesa od 4:1.

Komentari 3

DU
Deleted user
07:07 28.01.2021.

U slučaju Modrić je najviše nevjerojatno ono što je dostigao u uvjetima kad je bio prognanik, dakle u ratom zahvaćenoj domovini je "nabijao" loptu na parkingu hotela gdje je obitelj bila smještena - i naposljetku aterirao u istoj ravnini s nizom svojih vršnjaka iz Španjolske koji su tada pohađali npr. školu za juniore nogometnog kluba Barcelona. Oni su imali skoro idealne sportske uvjete za školovanje i razvoj nogometnog talenta, trenere, podršku fizioterapeuta i dr. osoblja, dok on nije imao ništa nego "goli" talent - i još je bio u formativnim godinama usred ratnog stanja.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
07:06 28.01.2021.

zašto su to sjajne vijesti????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.