Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi lijevi vanjski
Povratak na članak

Stepančić: Vrijeme je da se u Labin donese nova svjetska medalja

- 
Bio je treći lijevi vanjski igrač na kadetskom SP-u, ali sam ga ipak vodio - kaže Canjuga

Komentari 3

DA
Dario--
19:34 05.01.2013.

Jako dobar je Luka šuter,a i u obrani igra dobro,za razliku od Buntića koji nažalost obranu ne zna igrati.Mislim da je Buntić najvjerovatnije završio svoju reprezentativnu karijeru,teško će on ponovno zaigrati kraj mlađih igrača poput Kopljara,Stepančića uskoro i Šebetića a možda i Markotića!!

VL
Avatar Tiran
Tiran
07:34 05.01.2013.

Zar nije desni vanjski ? Inače, taj mali mora igrati ispred Kopljara koji se boji šutirati osim ako ne igra protiv Argentine ili Emirata

VL
DA
Dario--
19:36 05.01.2013.

I nije istina ovo što piše za Zvonimira Bilića u tekstu,Bilić je pred SP 2003 rekao da više nema želje igrati za reprezentaciju,isto kao i Čavar koji je to isto napravio godinu prije Bilića.Doduše Čavar se vratio pred EP 2004 ali se povrijedio i otpao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.