Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski mediji
Povratak na članak

Slavili smo protiv reprezentacije koja nam je stvarala mnogo problema

List L'Equipe navodi kako je francuska reprezentacija u nedjelju ispisala novu stranicu francuske nogometne povijesti

Komentari 3

AN
ante555
22:10 15.07.2018.

Veceras je Hrvatska izgubila od reprezenracje Afrike na čelu s nijemcem Grizmanom. Eto francuzi pa se veselite ako imate zeludac

VL
GE
genex
02:15 16.07.2018.

mogu zahvaliti zločincu argentincu za dva poklonjena gola.samo idiot sa zadatkom može svirati nepostojeći prekršaj na griesmanu.a penal, to samo može svirati go.no od čovjeka ili plaćenik u finalu svjetskog prvenstva. također,moramo biti iskreni i reći da ova druga dva francuska gola idu na dušu subašiću koji nije imao svoj dan.ali hebi ga,takav je život.

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:10 15.07.2018.

Viva la Croatie

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.