Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKO ISPRAŠILI RIJEKU
Povratak na članak

Slabi u Europi, gazde kod kuće

Poraz u Europi od Anderlechta nije donio teže posljedice igračima Dinama, osim financijske prirode (Mamić ih kaznio). U domaćem prvenstvu tu su ipak gazde i to su pokazali i u derbi(?) susretu s Rijekom.

Komentari 3

JU
jurko
23:23 20.09.2009.

super! 11 bodova prednosti pred hajdukom! ma super! sad mislim da su stvarno sazreli da dogodine naprave nešto značajno u ligi prvaka! sad do kraja prvenstva treba graditi imidž.

VL
VH
virtual@home
06:48 21.09.2009.

Ma nema sanse da ikad napravimo ista dokle god ne dodje regoinalna liga. Igrati sa Rijekom koju sa pola snage sprase 6:0 i u kojoj se svaka greska oprasta, samo stvara osjecaj opustenosti koji se naplacuje na svakoj europskoj utakmici. Bez regionalne lige nema niti europe.

VL
DO
donyvegy
20:35 21.09.2009.

Dokaz više da dobavljanje iskusnih internacionalaca i nije bilo baš neophodno. A kako se može fino igrati bez rolica Samira i napucavanja Carlosa. Je, ali kako će ih onda Maminjo nekom uvaliti? Jednostavno (budući je on veliki humanist i dobrotvor), neka ih donira Hajduku. Ako je već mogao donirati Niku ... Ako ih oni nekom greškom umjesto u more ubace u momčad, osiguran je naslov za još par sezona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.