Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAS određuje kaznu Sandri Perković
Povratak na članak

Šest mjeseci je objektivna kazna, Joško Vlašić: Sandra, glavu gore!

Bugarski atletski savez oslobodio je svoje atletičare, ali ih je onda IAAF strogo kaznio

Komentari 2

LU
lucas
12:11 27.06.2011.

Sandra tu nije ništa kriva, zapravo žrtva je nestručnih ljudi atleskog tima, u kojem stoluju podobni diletanti. Sandra nastvi s trenigom, jer tvoj talent će opet doći do izražaja, i pažljivo biraj svoj tim. Hrvatska je zemlja gdje podobni IDIOTI zauzimaju sve važne pozicije, i tako uništavaju perspektivu izuzetno talentiranim poput Sandre. Nažalost mrlja je pala na početak jedne briljantne karijere.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:13 27.06.2011.

preparati za poboljšanje mišične mase zbog bolova u leđima... čita li netko ovo uopće?! čemu mi plaćamo te silne ljude u ovim savezima? da valjda i kontorliraju tko što radi, uzima, da obavještava sportaše o opasnim sredstvima. a sandirca se zaigrala. to što je priznala a test, i ne traži b je loš znak. znak da je znala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.