Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Hrvatske
Povratak na članak

Senzacija u Norveškoj! Ivan Šarić pobijedio svjetskog prvaka u šahu

- Nisam unaprijed pripremao ovakvu taktiku za meč, Carlsen me je iznenadio već u trećem potezu, tako da smo već do petog poteza bili izvan teorijskih šablona

Komentari 2

LU
lukateli1
08:26 13.08.2014.

Stanje na tablici nikoga ne zanima! Nikoga ne zanima ni tok partije! Neka malo strucnija analiza! A da, novinarcic samo prepisao rezultat sa sluzbene stranice prvenstva! Nista novo!

VL
Avatar abraham73
abraham73
08:52 13.08.2014.

nije bas senzacija, kao prvo saric je imao bjele figure, isto je vrlo jak velemajstor oko 2700 fide elo znaci medju najboljih 30 igraca svjeta, ali je malo iznanedjenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.