Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELIO GA I BILIĆ
Povratak na članak

Senzacija: Sjajni Hrvat odlazi u Madrid u najvećem transferu u povijesti Lokomotive!

Za Grbića je bio zainteresiran i WBA koji vodi Slaven Bilić, no čini se da će ovaj vratar preseliti u Atletico gdje će mu konkurencija biti veliki Jan Oblak. Grbić je rođen u Splitu, a nakon što ga je Hajduk otpisao besplatno je stigao u Lokomotivu.

Komentari 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
01:08 13.08.2020.

Hajduk svoje "kapitalce" prodaje za 700-800 tisuca eura, a igrace od 4-5 milijuna eura pusta besplatno! Mamic kriv?!

VL
BE
Beskucnik
02:53 13.08.2020.

Nanjusio sam biznis , osnovat cu NK i stavit dva agenta oko poljuda , cim Hajduk nekog otpise , to je sigurna lova , Bradaric Andrijasevic Rebic Grbic CoP ......a tek Modric i RoG ispred nosa

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
01:02 13.08.2020.

Red rad i disciplina i uspjesi su zagarantovani,a u atletiku će moći još više da nauči pored oblaka,bravo mala samo naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.