Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osigurali kvalifikacije za OI
Povratak na članak

Samo zbog lošeg dana i Brazila upropastili smo lijepu priču

Hrvatska je svladala europske i svjetske prvake, no sa Šveđanima će se boriti tek za peto mjesto

Komentari 4

DU
Deleted user
09:45 24.01.2019.

Glavni krivac za ovan neuspjeh je Červar i ne samo zbog utakmice protiv Brazila, on je i najveće razočarenje jer umjesto da prizna očite pogreške i da preuzme krivnju na sebe on je optužio igrače, suce i koga sve ne stalno ponavljajući mantru, ja pa ja. Bio je veliki trener ali sad nije ni trener ni čovjek.

VL
IH
iron.hide.54966
11:20 24.01.2019.

Preživjet ćemo svi... bilo pa prošlo.

VL
PA
pajokola1
10:08 24.01.2019.

Još uvijek je Lino trener svih trenera što se tiče rukometa u Hr, Dominiković bi ga trebao naslijediti, ali istina je i to da su obojica bili slijepi u susretu sa Brazilom, kad se vidilo da igra 7 na 6 ne prolazi i da nam razigravači nisu bili pravi, tj, imali su puno tehničkih,e tad je trebalo stvar vidjeti i reagirati na vrijeme , a ne tvrdoglavo izvršiti rukometno samoubistvo, pogotovo jer smo na klupu stavili jedinog čovjeka koji je mogao donijeti prevagu, a to je bio raspoloženi Šego,ali i najboljima se događaju greške ,šteta za tu utakmicu,,,a protiv Njemačke smo zaslužili bar bod,ali je istina i da smo na toj tekmi imali loše suđenje,,,,po meni je nastup na ovom SP za prolaznu ocjenu ,a za nešto više će nam ipak trebati još dva tri igrača na razini Šipića i Mandića.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:23 24.01.2019.

Francuska bez Omejera i neoporavljenog Karabatića slabija je od Hrvatske, sad se lijepo vidi uz naše bolje golmane u odnosu na prije a njihove slabije na čiju stranu ide prevaga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.