Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MISLIŠ DA IMAŠ NEŠTO'
Povratak na članak

Hrvat kojemu je slavni Luis Figo slomio ruku: Tužan sam zbog Dinama!

- Tužan sam. U jednom trenutku misliš da imaš nešto, a u sljedećem više nemaš ništa. Nekada klasična Dinamova europska priča. Na žalost, presudio je jedan bezvezan penal, a Drmićev pogodak nije priznat zbog zaleđa od nekoliko centimetara - kaže Damir Mužek

Komentari 6

SA
SI aka SI
08:33 06.10.2022.

jučer su propustili veliku priliku napraviti korak prema prolasku skupine. Da su osvojili barem bod, Salzburg bi imao dva manje i sve bi bilo lakše. A nisu ga osvojili jer su igrali ziheraški i za onu stvar. Šutalo i Catherine neshvatljive pogreške, Moharami tragičan, Ademi i Ivanušec nevidljivi, Petković u svom filmu dok su na klupi Bočkaj, Drmić, Špikić i Baturina.

VL
AN
anders800
08:16 06.10.2022.

Cacic opet vadi Orsica, on bi onaj zicer zabil zmirecki. Orsic je jedini igrac u povijesti HNL koji redovito zabija klubovim iz 5 naj liga , to nisu mogli ni Mlinka,Boban, Suker, Vlaovic,Modric itd. Al idiot Cacic to ne kuzizi neg mece onog svicarca u igru.

VL
BO
BO22A
10:02 06.10.2022.

Dokle će drżati T.Catherine u momčadi taj lik je prespor,preteżak,prestari svako toliko skrivi jedanaesterac.

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:14 06.10.2022.

Ja nisam tuzan ja sam veseo a veseo sam zbog sebe jer sam pametniji od svih drugih ..a i tuzan sam zbog toga..prestao sam navijati za dinamo onog trena kad se vratio mamic nazad da kontro lira prodaju Olma..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.