Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanišević je na današnji dan 2. srpnja 2001. izborio četvrtfinale
Povratak na članak

Rusedski: Ni Agassi ne bi imao izgleda s Goranom

Čim me vidi s druge strane mreže, Rusedskom redovito padne mrak na oči i počne raditi gluposti, rekao je nakon meča Goran

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:29 02.07.2011.

Rusedski: Ni Agassi ne bi imao izgleda s Goranom jer taj je bio \"Pravi\" i maznuo bi ti opremu, loptice i tenis reket ako treba samo da te pobijedi..

VL
OB
-obrisani-
13:48 02.07.2011.

Meni bi bilo isod časti da me na dva tjedna banira neki Balkanac i da ja onda kao neki pametan i kulturan Europeac čekam milost da mi opet dopuste komentirati!Naravno kad nemaš mozga nemaš ni časti ni ponosa!Udri malo glavom o zid možda ti pomogne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.