Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI CRISTIANO
Povratak na članak

Ronaldo još ne staje i ruši reprezentativne rekorde. Veliki rival Messi će ga teško ikad dostići

Ronaldo je, kao i u reprezentacijama, apsolutni rekorder i u Ligi prvaka budući da ima i najviše nastupa (183) i najviše pogodaka (140), no priča ne staje ni tu jer je riječ o jedinom čovjeku koji je zabio u tri različita finala. Sličan obrazac možemo vidjeti i na europskim prvenstvima, gdje ne samo da je Ronaldo odigrao najviše utakmica (25) i zabio najviše pogodaka (14) nego je i jedini nastupio na pet različitih turnira, više nego bilo tko drugi

Komentari 6

PO
pocrn
10:22 26.03.2023.

tak da, ako Messi odluci rusiti rekorde, te odigra te nazovimo zaostale tekme protiv luksemburga, lihtenstajna, giblatara, san Marina, farskih optoka, francuske, hrvatske, brazila…eto messia na 200 !

VL
PO
pocrn
10:14 26.03.2023.

A zapravo, messi je prosle godine napravio test dokazivanja sta bi bilo kad bi bilo, igrajuci protiv nasumice izabrane jedna od reprezentacija kojima je Ronaldo godinama ”trpao”..hahahaha! Messi je zabio Pet komada, pametnom dosta..

VL
Avatar southman
southman
15:40 25.03.2023.

Najbolji napadač u povijesti.

VL
ZW
zweistein
15:12 25.03.2023.

dok je "penala", lihtenštajna, gibraltara i moćne saudijske lige .... bit će i "rekorda"!!!!!!!

VL
KP
kradoljub.profiter
12:18 25.03.2023.

Zato Mesija neće nitko stići po zvižduku za penal.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.